Selecteer een pagina

Wat anderen van de Cortisol-manager vinden

Grip op werkstress heeft mij enorm geholpen om grip te krijgen op mijn stress. Ik heb inzicht gekregen in wat stress nu werkelijk inhoudt en zie nu in dat het een super mechanisme van mijn lijf is, dat me vooral probeert te helpen! De oefeningen, de filmpjes en de persoonlijke terugkoppeling over mijn voortgang hebben me uit mijn dip gehaald en nu heb ik handvatten die ik kan toepassen wanneer ik het gevoel heb dat het wel een beetje minder mag. Heel erg bedankt Eugenie.

Ingeborg

Jurist

Eugénie is hartelijk, houdt focus op het gestelde doel, stelt gerichte vragen die sturen naar mogelijkheden en oplossingen. Ze straalt positiviteit en vertrouwen uit en geeft haar gesprekspartner het gevoel dat ze waardevol is en competent om eigen doelen te realiseren. Ze zet humor in, waardoor zaken niet zwaarder, maar ook niet lichter worden dan dat ze zijn.

Christelle

43

Door de Cortisol-manager heb ik inzicht gekregen in wat stress met mijn lijf doet en daarbij handvatten gekregen om heel concreet de stress aan te pakken. Toen ik net begon, zat ik echt vol in mijn burn-out. In mijn ‘hoofd’ ging het wel okee, maar vooral lichamelijk was ik echt ‘op’. Ik wilde zo snel mogelijk met iets concreets aan de slag om uit deze situatie te komen en met behulp van de Cortisol-manager lukt me dat goed. Door de oefeningen wordt het niet alleen een theoretisch verhaal, maar wordt het ook concreet gemaakt.
Ik vind het heel erg fijn om in mijn eigen tempo de lessen te volgen. Soms heb ik langer nodig om hetgeen ik leer in de les, toe te passen in de praktijk en die tijd krijg ik hiermee ook. Ik wil namelijk voorkomen dat ik door de lessen vlieg en daardoor geen nieuw gedrag aanleer, maar snel in mijn oude gedrag verval. De combinatie met coaching heb ik als superfijn ervaren!!

Clarike

De Cortisol-manager leverde mij belangrijke inzichten en simpele handelingsperspectieven met het resultaat dat ik een rust ervaar die mij een sterk gevoel geeft. Het programma is hands-on en pragmatisch. De coach heeft een prettige en authentieke stijl. Geen zware kost, maar luchtige logica, humor en echt contact.

Charlotte

ondernemer, 39

De Cortisol-manager heeft mij in drie maanden van mijn enorme moeheid afgeholpen. Het programma heeft mij veel inzicht en kennis opgeleverd. Het is helder uitgelegd en goed toepasbaar door de kleine stapjes.

Mieke

werkzaam in ziekenhuis, 60

De cortisol manager: een complete benadering bij langdurige stress

Vanuit mijn professie als adviseur HRD heb ik veel te maken gehad met trajecten rond stress en burn-out klachten. Toen ik zelf last kreeg van de effecten van langdurig onder stress staan, ben ik aan de slag gegaan met de cortisol manager omdat deze aanpak vernieuwend is en me erg aansprak.

Waar de traditionele aanpak bij deze klachten vooral bestaat uit de psychische benadering en het lichaam meer bijzaak is, benadert dit programma het juist vanuit de kant van de fysiologische processen in het lichaam en de werking van het brein en de invloed van stress hierop. Het lichaam (de “harde” kant) en de geest (de “zachte” kant) komen beiden ruim aan bod waarbij het duidelijk wordt hoe ze invloed op elkaar hebben. Ook biedt het je meer mogelijkheden om zelf in kleine stappen aan de verschillende knoppen te draaien en de regie te pakken i.p.v. dat je het gevoel hebt dat alles je overkomt en 1 grote brij is.

Aanvullend op het online programma geeft Eugenie, daar waar het nodig is, doortastende coaching. Ze haalt snel de angel uit waar je op vast loopt, zonder over te nemen. Daardoor kom je juist in je kracht.

Het programma heeft mij geholpen in korte tijd, stapje voor stapje, zelf weer aan het roer te komen en te herstellen. En de toekomst weer met plezier tegemoet te zien!

Angelina

Adviseur HRD, 46

Door de eenvoud en doelgerichtheid heb ik het gevoel iets bruikbaars in handen te hebben. Nu ik het ook in de praktijk toepas levert me dat weer meer inzichten op.

Joost

Ondernemer, 63

De Cortisol-manager heeft mij in drie maanden van mijn enorme moeheid afgeholpen. Het programma heeft mij veel inzicht en kennis opgeleverd. Het is helder uitgelegd en goed toepasbaar door de kleine stapjes.

Mieke

Werkzaam in ziekenhuis, 60